Verkkosivuston käyttöehdot Tervetuloa verkkosivuillemme. Jatkamalla selaamista ja käyttöä tällä sivustolla hyväksyt seuraavat ehdot ja ehdot, jotka yhdessä yksityisyydensuojakäytäntöjemme kanssa sääntelevät [yrityksen nimi] suhdetta sinuun suhteessa tähän verkkosivustoon. Jos et hyväksy mitään näistä ehdoista, älä käytä verkkosivustoamme. Termi "tämä yritys" tai "me" tai "me" viittaa sen verkkosivuston omistajaan, jossa osoite on. Yrityksemme rekisteröintinumero on tämä verkkosivusto. Termi 'sinä' tarkoittaa verkkosivustomme käyttäjää tai katsojaa. Tämän verkkosivuston käyttöön sovelletaan seuraavia ehtoja:

Tämän verkkosivuston sivujen sisältö on tarkoitettu vain yleisiin tietoihin ja sitä käytetään vain. Sitä voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta. Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä seurataksesi selausasetuksiasi.

Jos sallit evästeiden käytön, saatamme tallentaa seuraavat henkilökohtaiset tiedot kolmansien osapuolten käytettäväksi: tämä verkkosivusto Emme tai kolmannet osapuolet eivät anna mitään takeita tällä verkkosivustolla löydettyjen tai tarjottujen tietojen ja materiaalien tarkkuudesta, ajantasaisuudesta, suorituksesta, täydellisyydestä tai sopivuudesta mihinkään tiettyyn tarkoitukseen. Hyväksyt, että tällaiset tiedot ja materiaalit voivat sisältää epätarkkuuksia tai virheitä, ja suljemme nimenomaisesti pois vastuun tällaisista epätarkkuuksista tai virheistä lain sallimissa rajoissa. Kaikki tämän verkkosivuston tietojen tai materiaalien käyttö

on yksin vastuussa eikä ole meidän vastuulla. Sinun vastuullasi on varmistaa, että kaikki tämän verkkosivuston kautta saatavissa olevat tuotteet, palvelut tai tiedot vastaavat erityisiä vaatimuksiasi. Tämä verkkosivusto sisältää meille omistamia tai lisensoimia materiaaleja. Tämä materiaali sisältää, mutta ei rajoittuen, suunnittelun, ulkoasun, ulkoasun ja grafiikan. Jäljentäminen on kielletty, ellei tekijänoikeusilmoituksessa toisin mainita, mikä on osa näitä ehtoja. Kaikki tavaramerkit, jotka operaattori omistaa tai lisensoi tällä sivustolla, tunnustetaan tällä sivustolla. Tämän sivuston

luvaton käyttö voi johtaa vahingonkorvausvaatimukseen ja / tai rikokseen. Verkkosivusto voi joskus sisältää linkkejä muille verkkosivustoille. Nämä linkit tarjotaan avuksesi. Ne eivät tarkoita, että tuemme verkkosivustoa. Emme ole vastuussa linkitettyjen verkkosivustojen sisällöstä. Tämän sivuston ja sen käyttöä koskeviin riita-asioihin sovelletaan Englannin, Pohjois-Irlannin, Skotlannin ja Walesin lakeja.